Mostmár lassan egy éve, hogy Lovász Viktóriával dolgozom az IDV Design égisze alatt. Mivel a marketing másdlagossá vált, így sem a weboldal, sem a social media felületek nem frissültek olyan iramban, mint amikor 3-4 tervező számára készítettem a képeket egyszerre. Nagyobb lélegzetvételű projekteken dolgozunk, lassabban készülnek el a képek, sokszor...

Múlt hónapban keresett meg Dóra, az Otthon magazin szerkesztője, hogy szeretnének egy cikket a 3D látványtervezésről. Már önmagában az óriási dolog, hogy rátaláltak a weboldalamon a blogra, ahol igyekszem sokmindent megfogalmazni a témával kapcsolatban, de hogy a tapasztalataim még nyomtatásban is napvilágot lássanak... Ráadásul az Otthon magazin...

Összeírtam néhány praktikus tanácsot a munka hatékonyságának növeléséhez. Nagyon sokmindent tisztáz a szerződés, amit a munka megkezdése előtt át lehet olvasni, ide azokat a praktikákat gyűjtöttem, amiket az évek során tapasztalatak alapján szedtem össze.

Nemrég összeállítottam egy részletes listát, mivel beszélgetéseinkből azt szűrtem le, hogy sok esetben gondot okoz a lakberendezőknek, belsőépítészeknek az, hogy nem tudják elképzelni a virtuális tér működését. Ami teljesen rendben van, ezért kell nekik valaki, aki ebben segít.

Megjelent egy interjú velem a Meshmag oldalán, amelyben a 3D-ről és egy saját vállalkozás örömeiről, nehézségeiről beszélgettünk.